Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Inhouse kursus

  Den gode leder

  Kom til en spændende dag og få lægens bud på, hvad I kan gøre for at nedbringe fraværet og øge arbejdsglæden. Vibeke Manniche har beskæftiget sig med sygefravær i mange år – og kender de daglige udfordringer til bunds.Dette inhouse kursus kan afholdes hos jer i hele landet

  Vil du gerne være en endnu bedre leder? Er din dør for lukket? Eller for åben? Føler du dig slidt som leder? Ønsker du at blive endnu bedre? Så kom til dagens kursus ”Den gode leder”.

  På kurset ”Den gode leder” tages der fat på såvel din ledelsesret som ledelsespligt. Hvilke krav der stilles til den gode leder og del-elementerne heri.

  Vi kigger ind i lederens rolle, når det gælder at sikre ”produktionen” – altså arbejdspladsens grundydelser. Men også lederens vigtige rolle, når det gælder arbejdsmiljøet. Både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Herunder lederens egen trivsel.

  Lederens egen præmis og vilkår bliver også berørt, samt hvordan du som leder henter energi til at forblive en god leder. Lederens egne behov for at blive vejledt og ledt, samt ikke mindst behovet for ledelsesmæssig sparring.

  Emner som sygefravær, mobning og brok bliver også en del af dagens fokus. Det samme gælder nudging, som kan bruges som et effektivt ledelsesmæssigt redskab.

  Har du brug for at pift til dit lederskab? En opmuntrende dag? Fornyet energi? Så tilmeld dig ”Den gode leder”. Kurset henvender sig til såvel erfarne som nye ledere.

  Underviseren er den erfarne leder og læge Vibeke Manniche. Vibeke har mange års erfaring i såvel ledelsesmæssig sparring som undervisning. Indenfor alle facetter af lederskab.

  Kontakt:

  Kontakt os på tlf. 78704648 eller mail kontakt@pplplus.dk. Du kan også udfylde nedenstående formular og vi vender snarest tilbage med et tilbud på dette inhouse kursus.

   Del