Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Inhouse kursus

  Er du ny leder – introkursus

  Kom til en spændende dag og få lægens bud på, hvad I kan gøre for at nedbringe fraværet og øge arbejdsglæden. Vibeke Manniche har beskæftiget sig med sygefravær i mange år – og kender de daglige udfordringer til bunds.Dette inhouse kursus kan afholdes hos jer i hele landet

  Kom godt fra start som ny leder med personaleansvar. På dette kursus bliver du introduceret til ledelse, procesledelse og ledelse i praksis. Hvad er god ledelse, hvordan får du tingene til at ske og hvad er vigtigt for din nye lederrolle. Vi kommer rundt om emner som ledelse med et formål, skiftet fra medarbejder til leder, kommunikation, teamdynamikker og du bliver klædt på med de vigtigste værktøjer til at være en god leder.

  Hvordan går du fra at være medarbejder til leder – måske endda for de samme medarbejdere, som du har været kollega med tidligere? Hvad er din arbejdsplads, opgaverne og betingelserne? Hvad er en god arbejdsplads og hvad er en god leder på din arbejdsplads?

  For en ny leder er der meget at tage stilling til. Der er stor travlhed med at løse opgaverne. Hvordan får du tid og plads til din ledelse? Hvordan bruger du din nærmeste leder? Hvor er din enhed i dag og hvor vil I være? Hvad er god ledelse for dig og hvordan du vil få dine medarbejdere med? Hvordan vil du kommunikere, arbejde med feedback? Hvordan vil du arbejde med god trivsel og motivation på arbejdspladsen? 

  Kurset henvender sig til alle nye ledere med personaleansvar, som ikke tidligere har gennemgået lederuddannelse. Kurset forløber som en blanding af teori, cases og workshop, med udgangspunkt i deltagernes egne situationer og udfordringer.

  Dit udbytte

  • Indsigt i og ideer til at tackle hverdagssituationer.
  • Indsigt i de menneskelige reaktioner og mekanismer.
  • Indsigt i grundlæggende ledelse.

  Din virksomheds udbytte

  • En leder, der hurtigt udfylder sin nye rolle.
  • En leder, der besidder de grundlæggende ledelseskompetencer.
  • En leder med øget indsigt og forståelse for de faglige og personlige udfordringer, som er forbundet med at være ny i lederrollen.

  Kontakt:

  Kontakt os på tlf. 78704648 eller mail kontakt@pplplus.dk. Du kan også udfylde nedenstående formular og vi vender snarest tilbage med et tilbud på dette inhouse kursus.

   Del