Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Inhouse kursus

  Forandringsledelse – den nye ledelsesdisciplin

  Kom til en spændende dag og få lægens bud på, hvad I kan gøre for at nedbringe fraværet og øge arbejdsglæden. Vibeke Manniche har beskæftiget sig med sygefravær i mange år – og kender de daglige udfordringer til bunds.Dette inhouse kursus kan afholdes hos jer i hele landet

  Lær at lede medarbejderne i en dagligdag, hvor pejlemærkerne er i konstant bevægelse. På dette kursus bliver du introduceret til forandringsledelse. Du får indsigt i, hvordan du kommer på forkant og på en positiv måde kan arbejde med nye processer og systemer, nye krav og undgå at overbelaste medarbejdere. 

  I mange organisationer handler forandring om at forbedre, optimere og skabe grundlag for ny vækst. Men i den evige stræben efter forandring er der risiko for at glemme, at forandring ikke kun handler om at opstille nye strategier og retningslinjer.

  Forandring handler om at få alle til at forstå, hvorfor de skal handle anderledes. Alle skal kunne se meningen med og nødvendigheden af forandringen. De skal se, hvad de selv får ud af det, og hvor det fører hen.

  Der stilles nye krav til medarbejderne – og ikke mindst dig som leder, når du skal have succes i rollen. Ledelse skal i dag udføres i et 360-graders perspektiv og med ejerskab til forandringerne i organisationen. Du skal med andre ord kunne være mere nærværende og empatisk end nogensinde før.

  Kurset henvender sig til alle ledere med personaleansvar, som har brug for værktøjer til at lede medarbejdere i en travl hverdag med mange forandringer. Kurset forløber som en blanding af teori og cases, med udgangspunkt i deltagernes egne situationer og udfordringer.

  Dit udbytte

  • Et koncept som du straks kan anvende i din organisation til at navigere gennem enhver forandring på en struktureret og kompetent måde
  • Blive i stand til at skabe de nødvendige rammer og betingelser for forandringers gennemførelse
  • Indsigt i, og praktisk erfaring med, forandringsmæssige værktøjer, der understøtter processen undervejs
  • Forståelse for at forandring handler om mennesker
  • Indsigt i at klarlægge og håndtere organisationens forandringsparathed samt behovet for synlighed undervejs fra den eller de ansvarlige for forandringens ledelse.


  Din arbejdsplads udbytte

  • Et koncept, der sikre gevinstrealisering i din organisation
  • Et beslutningsstøtteværktøj, der sikrer organisatorisk forankring og accept gennem hele forandringen

  Kontakt:

  Kontakt os på tlf. 78704648 eller mail kontakt@pplplus.dk. Du kan også udfylde nedenstående formular og vi vender snarest tilbage med et tilbud på dette inhouse kursus.

   Del