Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Inhouse kursus

  Leder – kend din HR-jura

  Kom til en spændende dag og få lægens bud på, hvad I kan gøre for at nedbringe fraværet og øge arbejdsglæden. Vibeke Manniche har beskæftiget sig med sygefravær i mange år – og kender de daglige udfordringer til bunds.Dette inhouse kursus kan afholdes hos jer i hele landet

  På dette kursus får du grundlæggende indsigt i ledelsesret og ledelsespligt. Du bliver klædt på med HR-jura, så du kan udøve ledelse af høj kvalitet. Du bliver introduceret til den HR-jura, du som leder skal kende til – de vigtigste regler for ansættelse, rettigheder og pligter, sygefravær, ændringer af ansættelsesvilkår samt for advarsler og opsigelse.

  For at du med personaleansvar i dagligdagen kan varetage din lederrolle, er det vigtigt, at du har et kendskab til ansættelsesforhold, udviklingssamtaler, sygesamtaler, lønforhandling, tavshedspligt m.v. Også selvom du har en HR-funktion tilknyttet med specialister i løn og ansættelsesforhold, som du kan søge råd hos. 

  Hvordan er den gode samarbejdsproces i dagligdagen, som gør medarbejderen bedre og tager hånd om vanskeligheder, inden de bliver til problemer? Hvordan skal du håndtere en medarbejder, der ikke performer eller har meget fravær? Hvornår skal du give en advarsel? Hvilke forhold skal tages i betragtning ved opsigelser? Hvilke regler gælder, hvis en medarbejder bliver syg under ferie? Er det spørgsmål, du kan svare på uden videre? Eller er du lidt usikker på, hvordan sådanne situationer håndteres korrekt? Så er dette det helt rette kursus for dig.

  Manglende viden på det HR-juridiske område kan blive kimen til problemer for både dig og medarbejderne. Dette kursus sætter dig i stand til at navigere i det HR-juridiske felt i dagligdagen som leder.

  Kurset henvender sig til alle ledere med personaleansvar og forløber som en blanding af teori, cases og øvelser, og du får som deltager en praktisk værktøjskasse og gode råd med hjem.


  Dit udbytte

  • Indsigt i og ideer til at tackle hverdagssituationer.
  • Indsigt i HR-grundlaget for de svære samtaler.
  • Indsigt i grundlæggende HR-jura.

  Din arbejdsplads udbytte

  • En leder, der besidder de grundlæggende HR-kompetencer.
  • En leder, som med større ro kan forvalte personaleansvaret.

  Kontakt:

  Kontakt os på tlf. 78704648 eller mail kontakt@pplplus.dk. Du kan også udfylde nedenstående formular og vi vender snarest tilbage med et tilbud på dette inhouse kursus.

   Del