Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Inhouse kursus

  Har I styr på medicinhåndteringen?

  Kom til et spændende kursus, hvor du vil blive klædt på til at håndtere borgerens medicin, på en måde der sikrer, at du imødekommer gældende vejledning på området.Dette inhouse kursus kan afholdes hos jer i hele landet

  I 2018 blev næsten 200.000 rapporter om utilsigtede hændelser afsluttet i Dansk Patientsikkerheds-database. Heraf 66 % fra kommunerne, hvor fejlmedicinering er den hyppigst rapporterede form for utilsigtede hændelser.

  Fejlmedicinering dækker over, at borgeren får det forkerte lægemiddel i den forkerte dosis, på forkert måde, i forkert form, på forkert tid, at man får medicin, man ikke skulle have haft, eller ikke får den medicin, man skulle have haft.

  Fejlmedicinering kan få afgørende betydning for den enkelte borgers daglige livskvalitet og velbefindende. Derfor stiller medicinadministration og medicindispensering store krav til personalets overblik, faglige kompetencer og faglige viden.

  Hvordan undgår man fejlmedicinering og sikrer, at den rette patient får den rette medicin på det rette tidspunkt?

  Kom til et spændende kursus, hvor du vil blive klædt på til at håndtere borgerens medicin, på en måde der sikrer, at du imødekommer gældende vejledning på området.

  Underviseren på dagen er den erfarne læge Vibeke Manniche, som vil sammensætte kurset med oplæg, små film og gruppearbejde. Kurset ligger op til deltagerinddragelse og diskussion.

  Kontakt:

  Kontakt os på tlf. 78704648 eller mail kontakt@pplplus.dk. Du kan også udfylde nedenstående formular og vi vender snarest tilbage med et tilbud på dette inhouse kursus.

   Del