Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Inhouse kursus

  Præsentationsteknik for ledere – Brænd igennem på møder og til foredrag

  Kom til en spændende dag og få lægens bud på, hvad I kan gøre for at nedbringe fraværet og øge arbejdsglæden. Vibeke Manniche har beskæftiget sig med sygefravær i mange år – og kender de daglige udfordringer til bunds.Dette inhouse kursus kan afholdes hos jer i hele landet

  Præsentationsteknik for ledere – Brænd igennem på møder og til foredrag
  – 1-dags intensiv workshop med individuel sparring samt brug af video

  Bliver du nogle gange lidt tør i munden, eller får du fugtige håndflader, når det er din tur til at holde oplæg, vigtig tale eller skal stå i spidsen som mødeleder? Savner du at finpudse din præsentationsteknik, fordi du ved, at god kommunikation er vejen frem til at lykkes med dine medarbejdere – og til at opnå større gennemslagskraft i afgørende sammenhænge?

  Ny inspirerende workshop for ledere lærer dig at brænde igennem på møder og til foredrag og fremstå mere professionel, selvsikker og klar! 

  Vellykket kommunikation til dine medarbejdere kan gøre forskellen på, om dine medarbejdere performer godt, og om de oplever motivation og arbejdsglæde på arbejdspladsen. Det er derfor en vigtig investering i dig selv, at du kan fremlægge dine mål, visioner og budskaber med klarhed og autoritet. At du evner at være klar, selvsikker og i egen autoritet på møder og under andre vigtige præsentationer, både i og uden for organisationen.

  Undervisningen forestås af den erfarne, dygtige og underholdende underviser Vibeke Manniche, der er en dreven formidler.

  På workshoppen får du alle de nødvendige redskaber, så du bliver en haj til at præsentere dine budskaber foran en større forsamling. Uden at få sved på overlæben.

  Du får feedback på dine styrker og svagheder som kommunikator og leder ud fra en serie videooptagelser, hvor du skal fremføre forskellige cases, herunder faglig formidling af komplekst stof.

  Målgruppe: Alle ledere.
  Kurset er for dig, der ønsker at blive mere autentisk i din lederrolle og ønsker at skærpe din evne til at formidle budskaber, så du bliver set, hørt og husket.

  Workshoppen er tilrettelagt som et intimt arragement for at skabe tryghed, rum og mulighed for at maksimere dit personlige udbytte af dagen. Holdstørrelsen vil derfor være max. 8 deltagere/ledere. 

  Workshoppens forløb:
  På denne 1-dagsworkshop præsenteres du for teorien på området. Derpå gennemgår vi konkrete cases med nogle af historiens og erhvervslivets mest fremtrædende formidlere.

  Du udfordres til at præsentere bestemte budskaber foran de andre ledere via målrettede øvelser, som optages på video. Dette med afsæt i to spor:

   ✅  Powerpointfremlæggelser/præsentationsteknik på møder 
   ✅  Taler for forsamlinger

  Videooptagelserne gør det let for dig at spotte dine blinde kommunikastionsvinkler samt dine styrker som formidler. Optagelserne gennmgås af underviser og de andre fremmødte ledere, der sidder klar til at give dig både kærlig, ærlig og konstruktiv feedback på din kommunikationsstil.

  Udbytte:
    ✅  Du lærer at identificere netop dine blinde kommunikationsvinkler ud fra konkrete spejlinger af din kommuniksationsstil. Det sker gennem dels video, teori, konkrete eksempler i gruppen og gennem historien og via andres direkte feedback.
    ✅  Du får konkrete bud på små ændringer, der kan gøre den store forskel, når du præsenterer, så dine budskaber fremstår knivskarpt overfor dine medarbejdere, kolleger eller ledelsesgruppen.
    ✅  Du får en struktur for dine præsentationer og oplæg.
    ✅  Du får viden om, hvad den gode præsentation altid rummer.
    ✅  Du opnår større gennemslagskraft og autoritet som leder.

  Om underviseren:
  Undervisningen forestås af Vibeke Manniche, der er en dygtig formidler. Vibeke Manniche har mange års erfaring som både foredragsholder og underviser.

  Husk, din succes som leder afhænger i høj grad af, hvordan du formår at præsentere dine budskaber – et ‘must’ for alle ledere! Velkommen til en dag med masser af personlig udvikling, humor og aha-oplevelser!

  Der indgår fuld forplejning i kursusprisen – dette inkluderer morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt vand/the/kaffe/sodavand ad libitum og åndelige vitaminer.

  Kontakt:

  Kontakt os på tlf. 78704648 eller mail kontakt@pplplus.dk. Du kan også udfylde nedenstående formular og vi vender snarest tilbage med et tilbud på dette inhouse kursus.

   Del