Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Inhouse kursus

  Psykiatriske diagnoser – få redskaber til bedre forståelse

  Har du borgernær kontakt, og ønsker du et godt indblik i psykiatriske diagnoser og deres symptomer? Kurset er målrettet dig, der ønsker bedre redskaber og indsigt i at spotte en eventuel psykiatrisk diagnose. Det kunne være autisme, ADHD, psykopati mv. På overfladen viser psykisk sygdom og psykiske forstyrrelser sig ofte som et socialt problem, som du på dette kursus kan lære at afkode med større sikkerhed.Dette inhouse kursus kan afholdes hos jer i hele landet

  Den erfarne læge Vibeke Manniche vil på denne kursusdag give dig større sikkerhed i at skelne mellem forskellige diagnoser. Du sidder måske fra tid til anden med en mistanke om en psykiatrisk diagnose hos en borger, men savner en større indsigt i, hvorvidt der er tale om en alvorlig lidelse som fx sindssygdom, eller om borgeren blot lider af en mindre psykisk vanskelighed. 

  Som sagsbehandler handler det om at få iværksat de rette tiltag over for borgeren for at mindske funktionstab og personlig lidelse mest muligt. Dermed bliver opsporing af borgere med psykiatriske problemer uhyre vigtigt – og en del af den gode sagsbehandling.

  På kursusdagen vil Vibeke også belyse de tilfælde, hvor overgangen mellem det normale og det sygelige er glidende, og derfor kan være svære at håndtere i praksis. Er der tale om en diagnose?

  Efter endt kursus vil du have fået indsigt i de mest almindelige psykiatriske sygdomme og advarselssignaler med fokus på sagsbehandlingens praktiske hverdag. Der vil være rig mulighed for at diskutere aktuelle spørgsmål og problemstillinger i plenum, så vi sikrer en endnu dybere forståelse af de psykiske sygdomme.

  Du får fuld og lækker forplejning på kurset. Denne inkluderer kaffe/the/vand ad libitum samt lækker morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskage.

  Kontakt:

  Kontakt os på tlf. 78704648 eller mail kontakt@pplplus.dk. Du kan også udfylde nedenstående formular og vi vender snarest tilbage med et tilbud på dette inhouse kursus.

   Del