Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Bruger I Sundhed.dk i sagsbehandlingen?

  Sundhed.dk er en unik mulighed for kommunerne, når det kommer til at få adgang til lægefaglig dokumentation. Uanset om det drejer sig om pleje, sygedagpenge, merudgifter, bilansøgninger, familiesager eller andre sager, er sundhed.dk en nem og gratis løsning.

  På sundhed.dk kan man finde notater fra hospitaler, privatpraktiserende speciallæger og i visse tilfælde også notater fra praktiserende læger (regionsklinikker). Derudover kan man få et overblik over borgerens medicin og medicinforbrug, planlagte undersøgelser, henvisninger og meget mere.

  Der er flere måder at få adgang til sundhed.dk. Borgeren kan selv indhente materialet og være en naturlig tovholder i processen. Alternativt kan borgeren give samtykke til, at medarbejderen får adgang til de nødvendige oplysninger.

  En ny knapløsning er blevet implementeret i flere journaliseringssystemer, specielt rettet mod visitationen. Denne knapløsning kaldes sundhedsjournalen og giver behandlende sygeplejersker nem og direkte adgang til sundhed.dk.

  Hos PPL+ har vi mange års erfaring med at opkvalificere medarbejdere, herunder sagsbehandlere, i korrekt brug af sundhed.dk. Vi har hjulpet mange kommuner med at udnytte potentialet i denne værdifulde ressource.

  Hvis du vil vide mere om kommunal adgang til sundhedsjournalen, kan du læse mere på dette link.

  Vi ser frem til at hjælpe dig med at optimere brugen af sundhed.dk og sikre bedre og mere effektive sagsbehandlingsprocesser.

  Bemærk at nogle faggrupper, eksempelvis jobcenteransatte, jobkonsulenter, sagsbehandlere og lignende ikke har et behandlingsansvar og derfor ikke må lave opslag i sundhedsjournalen.

  Del