Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Optimer jeres brug af Sundhed.dk med JOURNAL+

  Er din kommune klar til at udnytte fordelene ved sundhed.dk og sundhedsjournalen? Hos PPL+ har vi ekspertisen til at hjælpe jer med en effektiv og gnidningsfri implementering af denne værdifulde digitale ressource i sagsbehandlingen.

  Med Sundhed.dk får jeres medarbejdere adgang til lægefaglige oplysninger som kan styrke og effektivisere sagsbehandlingen.

  Vores Journal+ model er designet til at sikre, at jeres medarbejdere får den nødvendige træning og støtte til at anvende sundhed.dk og sundhedsjournalen på en korrekt og effektiv måde.

  På den første dag får medarbejderne en omfattende 3-timers træning i brugen af sundhed.dk og sundhedsjournalen. Vi dækker alt fra at navigere i systemet til at forstå, hvordan man sikrer samtykke, når det er nødvendigt. Kort sagt får de al den viden, de har brug for.

  Herefter får medarbejderne 6-8 uger til at opbygge erfaringer med brugen af sundhed.dk og sundhedsjournalen i deres daglige arbejde.

  Efter denne periode tilbyder vi en 2-timers sparringsession, hvor vi gennemgår eventuelle barrierer, besvarer spørgsmål og deler bedste praksis. Vi ønsker at sikre, at alle medarbejdere er fuldt ud rustet til at udnytte potentialet i sundhed.dk og sundhedsjournalen.

  Undervisningen er skræddersyet til den enkelte medarbejdergruppe og deres specifikke ansvarsområder. Uanset om I arbejder med visitation, myndighedssagsbehandling eller jobcenter, tilpasser vi undervisningen til jeres behov.

  Vi anbefaler altid, at borgerne, når det er muligt, selv medbringer relevant information fra sundhed.dk. 

  Vi har udviklet en letforståelig vejledning til borgerne, som kan tilpasses med jeres eget logo.

  Kom videre med Journal+ modellen i dag – kontakt os for at høre mere om mulighederne.

  Vi ser frem til at hjælpe jer med at opnå større effektivitet og bedre resultater gennem optimal udnyttelse af sundhed.dk og sundhedsjournalen.

  Del