Alle rettigheder forbeholdes PPL+
Private - PPL+
562
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-562,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ydelser til private

Herunder kan du se hvilke ydelser vi tilbyder private borgere.

Står du med en sag om fx sociale ydelser, forsikringssag eller patientklagesag, som du ønsker lægefaglig sparring til, bistår vi gerne med en uvildig lægefaglig rådgivning. En sådan rådgivning kan have afgørende betydning for udfaldet af din sag. Et skriftligt lægeskøn kan også vedlægges din sag.

Vi kan skriftligt sammenfatte de lægelige oplysninger, som foreligger i din sag, men foretager ikke selv lægelige udredning, diagnostik og behandling. På den måde bliver vi en uvildig part, som sammenfatter alt det lægelige. Hvis du fejler mange ting eller har været syg i mange år, kan det være en meget stor hjælp for dig (og din sag), at få en lægefaglig, overskuelig og letforståelig, skriftlig sammenfatning. Det gør typisk alle parter meget klogere.

Du er velkommen til at kontakte os for konkret tilbud. Send mail på ad@pplplus.dk med kort sammenfatning af din sag og hvad du ønsker hjælp til. Så sender vi et konkret tilbud.