Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Digital chikane

  Flere og flere ansatte oplever at blive hængt ud på nettet af utilfredse borgere og patienter.

  Hjælp mod digital chikane

  Oplever din virksomhed, forvaltning eller du som privatperson ubehagelige situationer på nettet? Bliver du chikaneret på sociale medier eller udsat for urigtige beskyldninger, som fortsætter med at forfølge dig? Frygter du for virkningerne af digital chikane?

  Vi har års erfaring i at både forebygge og håndtere digital chikane på en effektiv måde. Uanset om det drejer sig om en virksomhed, en forvaltning eller enkeltpersoner, der oplever chikane, er vi her for at hjælpe.
  Det er desværre blevet mere udbredt, at både ansatte og privatpersoner står over for digital chikane. Vi forstår, at disse situationer kan have en dybtgående indvirkning, og vi er her for at tilbyde hjælp til at beskytte både virksomhedens omdømme og den enkeltes trivsel.

  Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der kan omfatte alt fra generelle handlingsplaner til specifikke strategier til at håndtere akutte situationer. Digital chikane kan have alvorlige konsekvenser, herunder medarbejderes helbred og jobtilfredshed. Vi er her for at sikre, at du er rustet til at håndtere disse udfordringer på den bedst mulige måde.
  Kontakt os for yderligere oplysninger, og lad os sammen skabe en tryggere og mere positiv digital tilstedeværelse for dig, din virksomhed eller din organisation. Vi ser frem til at hjælpe dig med at forebygge og håndtere digital chikane på en effektiv måde.

  Er du interesseret i at høre mere om Digital chikane?

  Send os en e-mail på kontakt@pplplus.dk eller ring på tlf: 78 70 46 48.