Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Konflikthåndtering

  Færre konflikter – også på sociale medier

  Er I udfordret af konflikter med borgerne eller mellem medarbejderne? Måske begge dele.
  Vi tilbyder både ledelsesmæssig sparring som kursus ”Færre konflikter – også på sociale medier”.
  Et meget populært kursus, som vi gerne afholder for jeres medarbejdere hos jer selv. Plus tilbyder jer ledelsesmæssig sparring i emnet – fx hvis I bøvler med konflikter med borgerne, trusler eller er generet af klager på nettet.
  På vores kursus i konflikthåndtering lærer personalet, hvad I selv kan gøre for at undgå konflikter og ikke mindst trusler fra borgerne. Ved fysisk fremmøde, i telefonen eller på sociale medier.
  På kurset lærer personalet at minimere eller undgå konflikter. Det kan være internt som ifht borgerne. Plus personalet får redskaber til at undgå vold og minimere risikoen. Er I generet af eller ønsker at forebygge netchikane på sociale medier, inddrages det også i kurset. Det kan være chikane på sociale medier som Facebook osv. En chikane som ofte kan have alvorlige konsekvenser for den enkelte medarbejder og risikere at føre til sygemeldinger eller arbejdsophør.

  Undervisningen tilpasses jeres særlige situation og veksler mellem teori, cases og workshop. Kurset foregår hos jer.

  Kontakt os gerne på ? for yderligere, bookning eller hvis I ønsker ledelsesmæssig sparringl. Vi kan også strikke andre kurser sammen ud fra jeres behov.

  Er du interesseret i at høre mere om konflikthåndtering?

  Send os en e-mail på kontakt@pplplus.dk eller ring på tlf: 78 70 46 48.