Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Sundhed.dk – mange kommuner er godt i gang

  Sundhed.dk er en helt unik mulighed for kommunerne at tilgå lægefaglig dokumentation. Om det gælder pleje, sygedagpenge, merudgifter, bilansøgninger, familiesager osv – ja, så er sundhed.dk en let og gratis løsning.

  Sundhed.dk indeholder notater fra hospitalerne, de privatpraktiserende speciallæger og visse steder også notater fra de praktiserende læger (regionsklinikker). Herudover kan man få overblik over borgerens medicin og medicinforbrug, planlagte undersøgelser, henvisninger osv.

  Sundhed.dk kan tilgås på forskellig vis. Først og fremmest ved at borgeren selv tilvejebringer materialet og derved også selv er en naturlig tovholder. Alternativt kan borgeren give samtykke til, at medarbejderen tilgår den nødvendige information.

  Der er tilkommet en knapløsning i flere journaliseringssystemer og denne knapløsning henvender sig især til visitationen, hvor behandlende sygeplejersker let kan få adgang.

  Vi har hos PPL+ mange års erfaringer i at opkvalificere medarbejdere – herunder sagsbehandlere – i korrekt brug af sundhed.dk.

  Bemærk at nogle faggrupper, eksempelvis jobcenteransatte, jobkonsulenter, sagsbehandlere og lignende ikke har et behandlingsansvar og derfor ikke må lave opslag i sundhedsjournalen.

  Læs mere her:
  https://www.kl.dk/kommunale-opgaver/sundhed-og-aeldre/data-dokumentation-og-digitalisering/kommunal-adgang-til-sundhedsjournalen/

  Del