Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

  Sundhedsjournalen i hjemmeplejen effektivt

  Som noget helt nyt har såvel Nexus som Cura fået en knapløsning til sundhedsjournalen.

  Sundhedsjournalen er et uddrag af sundhed.dk – og i den får du som fx sygeplejerske direkte adgang til borgerens sygehusjournaler, laboratoriesvar, FMK osv.

  Reglerne for samtykke er forskellige afhængige af, om du har en behandlerrolle (fx i forbindelse med udskrivning fra sygehuset til kommunen) eller om du er myndighedssagsbehandler.

  Sundhedsjournalen er et effektivt værktøj i dagligdagen og gør, at medarbejderen sparer meget tid og omgående kan indhente den nødvendige, lægelige information. Samtidig slipper man for mundtlige overleveringer og de fejl, som ofte kan opstå i den anledning.

  Vi er i fuld gang med at opkvalificere mange af landets kommunale hjemmepleje i netop korrekt brug af sundhedsjournalen. Det er til stor gavn for ikke mindst borgeren men mindsker også arbejdspresset i en i forvejen travl hverdag og mindsker markant risikoen for fejl og UTH´ere.

  Ønsker I også opkvalificering af medarbejderne og blive opdateret på sundhedsjournalens mange muligheder i en travl hverdag? Sikre patientsikkerheden? Så kontakt os gerne på ad@pplplus.dk for yderligere.

  Bemærk at nogle faggrupper, eksempelvis jobcenteransatte, jobkonsulenter, sagsbehandlere og lignende ikke har et behandlingsansvar og derfor ikke må lave opslag i sundhedsjournalen.

  Del

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *