Alle rettigheder forbeholdes PPL+
Handicap og børn - PPL+
887
page-template-default,page,page-id-887,page-child,parent-pageid-136,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vi leverer sundhedsfaglig rådgivning til landets kommuner i sager om handicap, psykiatri og børn. Det kan fx dreje sig om bilansøgninger, BPA-ordninger, merudgifter, tabt arbejdsfortjeneste og meget andet. Her foretager vi sundhedsfaglige vurderinger ifht den lægelige dokumentation i sagerne.

Det er altid og uden undtagelse kommunerne der træffer afgørelser om sociale ydelser og vi følger nøje regler og retningslinier. Således tager vi heller aldrig stilling til konkrete ydelser. Det forbliver alene kommunens opgave.

En grundig sundhedsfaglig vurdering af en sag styrker borgerens retssikkerhed og sikrer, at sagen er sundhedsfagligt velbelyst for sagsbehandleren, således at en afgørelse træffes på et veloplyst og sundhedsfagligt korrekt grundlag.